- Voetbalschool -

Over Lazio Academie

Waar wij voor staan!

Missie

Lazio Academie is niet zomaar een voetbalschool, wij werken uitsluitend met trainers en oude profvoetballers die met liefde en 100% vanuit hun hart het vak uitoefenen, de passie en de liefde voor het voetbal moet constant zichtbaar en voelbaar zijn, op deze manier kunnen wij de talenten maximaal ontwikkelen.

De professionele trainingen worden zorgvuldig en voor elke groep op maat voorbereid, verzorgd en geëvalueerd.

Naast het voetbal ligt onze focus ook op het gedrag en de mindset van de talenten, je kan de top alleen bereiken als je karakter hebt, gemotiveerd bent en het maximale uit je zelf durft te halen.

Onze ervaren trainers bereiden de kinderen ook voor op de minder leuke dingen die zij mee gaan maken in hun voetbalcarrière, wij leren de kinderen dat tegenslagen, teleurstellingen en misschien langdurige blessures ook bij het voetbal horen; Ook op de bank zitten en gewisseld worden horen bij het voetbal, hoe moet het kind daarmee omgaan? Wat moet hij of zij tijdens een blessure doen of juist vermijden?
Lazio Academie heeft alle expertise in huis om ook in deze moeilijke periode de talenten op de juiste manier te begeleiden; Wij zijn een open voetbalorganisatie en onderhouden intensief contact met de ouders / verzorgers.

Visie

  • Trainingen verzorgen door ervaren trainers en oude profvoetballers
  • Juiste niveau indeling van de groepen
  • Basistechnieken verfijnen
  • Veel balhandelingen in verschillende vormen
  • Focus op de verbeterpunten van de individu
  • Geleerde vaardigheden toepassen in partijvormen
  • Voetballen op verschillende ondergronden
  • Veel aandacht voor reactie- en startsnelheid
  • Kracht en explosiviteit oefeningen
  • Growth Mindset stimuleren

Benieuwd naar onze tarieven?

Doelstelling

Bij winst of verlies, altijd als een prof gedragen!

Maatschappelijk Belang

Lazio Academie is zeer aanwezig en betrokken in Amsterdam Nieuw West; Omdat wij het heel belangrijk vinden dat de kinderen meer moeten bewegen, komen wij geregeld naar voetbalpleintjes om onze talenten te trainen en andere kinderen te motiveren om mee te voetballen, wij delen flyers uit en nodigen de kinderen in de buurt uit om mee te doen. Lazio Academie is geregeld te vinden bij de voetbalvelden aan de Louis de Visserplein in Amsterdam Osdorp, Confuciusplein in Geuzenveld en bij het Sloterplas.

Tijdens de Lockdown hebben onze trainers vrijwillig online trainingen gegeven om de kinderen aan het bewegen te krijgen, de kinderen konden via een livestream van onze Instagram account van maandag t/m vrijdag de trainingen volgen, zelf meedoen en prijzen winnen; Ook een aantal jeugdspelers van Lazio Academie hebben deze trainingen verzorgd. De leerlingen van onder andere de basisschool Het Bovenland in Osdorp hebben hieraan meegedaan, het initiatief heeft ons ontzettend veel positieve reacties opgeleverd.

Voor gezinnen met meerder kinderen hanteert Lazio Academie speciale tarieven voor de voetbalschool! Kijk voor meer informatie naar onze tarievenlijst.

Jeugdfonds Sport Amsterdam
Lazio Academie heeft een samenwerking met Jeugdfonds Sport Amsterdam, op deze manier kunnen ook de kinderen van wie de ouders het niet zo breed hebben meedoen aan onze activiteiten.

Klik op de link hieronder, doe de check en kijk of u ook hiervoor in aanmerking komt: Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Lockdown – Stay Home – Stay Fit

MELD JE NU AAN EN RESERVEER JE PLEK!

Scroll naar top